Litt om biblioteket

Biblioteket er tilgjengelig samtidig med butikkens åpningstider (mandag-fredag 09.00-20.00 og lørdag 09.00-18.00). Vi er betjent tirsdager mellom 12.00-18.00 og torsdag mellom 15.00-18.00. I ferietider noe mer "til og fra".
På biblioteket kan du låne fag- og skjønnlitteratur for store og små, filmer og tidsskrift. Gjennom PressReader har vi tilgang til ca 5300 tidsskrift. Vi har et begrenset utvalg, men gjennom solide løsninger på internett kan vi skaffe deg alt det du måtte ønske. Ved hjelp av nasjonalt lånekort kan du være din egen biblioteksjef og bestille bøker, filmer o.a. fra fjern og nær. Lån hvor du vil og lever hvor du vil. Nasjonalt lånekort er gratis.
Kom gjerne innom. Vi vil gjerne dele litt av vår kompetanse med deg!

eBokBib_800x235
eBokBib:

Ny e-bokløsning er nå i bruk for utlån av e-medier for bibliotek i Agder. For å kunne låne e-bøker må du ha nasjonalt lånekort som enten er utstedt eller aktivert ved minst et av bibliotekene på Agder. Har du lånekort utstedt fra et bibliotek utenfor Agder må du aktivere det ved ditt bibliotek.

For å komme i gang:

  • Last ned appen eBokBib fra App Store eller Google Play
  • Logg inn med lånekortnummer og PIN-kode
  • Søk, lån, reserver

Lånetid er minimum tre uker. Du kan levere e-bøker når som helst, etter at utlånstiden er gått ut vil e-boka forsvinne av seg selv. Det er noen lydbøker som er tilgjengelige, disse kan du låne og høre direkte i app’en.
Det er ikke mulig å bruke denne løsningen på PC/ MAC. Adobe-ID er ikke nødvendig å bruke i eBokBib. Kindle og andre lesebrett kan dessverre ikke brukes med eBokBib. Det er noen få modeller av lesebrett med Android  som kan brukes.

I neste avsnitt har vi lagt inn noen linker som kan være fine å kikke noe mer på.
Bildet under viser noen av de siste barnebøkene som er kommet inn.

Nye barnebøker 2018
 

Kontaktinformasjon