147 har forhåndsstemt

Kommune- og fylkestingsvalget avholdes mandag 9. september. I Iveland er valglokalene på Birketveit (kommunehuset), Skaiå (Ivelandstaua) og på Vatnestrøm (Vatnestrøm oppvekstsenter) åpne mellom kl. 10.00 - 20.00. 
Mange velgere har allerede forhåndsstemt. Per fredag 6. september var det registrert 147 forhåndsstemmer til kommunevalget. 

Vi oppfordrer velgerne til å benytte sin stemmerett, og avslutter med ordfører Gro-Anita Mykjåland sine oppmuntrende ord fra bygdebrevet i juni 2019:

La oss bli landets beste kommune på valgdeltagelse! Iveland kommune har hatt høy valgdeltakelse i mange år og mitt største ønske som ordfører er at alle innbyggere bruker sin stemmerett! Det styrker vårt demokrati og gir inspirasjon til de av oss som velger å engasjere oss i utviklingen av vår kommune gjennom politiske verv.  

Godt valg! 

Valgresultatet

For å sikre at alle forhåndsstemmer blir mottatt fra andre kommuner og tatt med i endelig opptelling, vil det på landsbasis ikke være mulig å gjennomføre endelig valgoppgjør før etter kl. 17.00 tirsdag 10. september. Dette gjelder også for fylkestingsvalget.

Kontaktinformasjon