Kulturarbeideren fra Solberg

Her følger et utdrag av ordfører Gro-Anita Mykjåland sin tale til gårsdagens hedersmann:

Knut Gunnar Solberg har jobbet til sammen 26 år i Iveland kommune. Han har arbeidet med mange ulike oppgaver - alt fra veg, vann, avløp - til kart, oppmåling, arealplaner og planstrategi.
Innbyggerne har møtt Knut Gunnars servicevennlige innstilling på en rekke områder; Oppmåling, grensejustering, arealoverføring og alt som hører med av dialog rundt dette. Knut Gunnar har hatt en åpen dør, og mange innbyggere har vært innom i årenes løp. Knut Gunnar har også vært i ilden når det har vært uenigheter mellom naboer - både i gode og mindre gode naboforhold - noe som er håndtert med ryddighet og stor ro.

Dagens hovedperson har videre gjort en stor innsats innen frivillig arbeid i Iveland. Han har i en årrekke bidratt i Iveland skolemusikkorps, i mållaget, i viltlaget, skogeierlaget og bidratt regionalt inn mot «Jol i Setesdal». Han slipper ikke det frivillige helt, og er nå tatt opp i kulturnemnda i kommunen. Det ville være vanskelig å finne noen med bedre kompetanse til å bidra der! Knut Gunnar har også holdt hardt på sin målform, og gledet mange nynorsk-entusiaster i kommunen med sitt gode sidemål. 

Utdelingen av Norges vel-medaljen ble markert med middag på Dølen hotel i går ettermiddag. Kommunens øverste ledelse ved ordfører Gro-Anita Mykjåland og rådmann Sten Albert Reisænen deltok under markeringen, sammen med deler av drift og utvikling. Det var ordfører som fikk det ærefulle oppdraget å feste nåla og dele ut diplomet til Knut Gunnar Solberg.
Vi gratulerer og takker for din innsats gjennom 26 år.

På bildet ser vi ordfører Gro-Anita Mykjåland og Knut Gunnar Solberg (trykk på bildet for større versjon)
Knut Gunnar - Ordfører - norges vel

Aktuell link - kontaktperson