Samkjørt med allidretten

Onsdag 20. november blir det allidrett for barna i Ivelandshallen mellom kl. 17.15 - 18.15. Kveldens kino forestillinger starter kl. 18.30.

Kl. 18.30: "Snekker Andersen og julenissen - Den vesle bygda som glømte det var jul" (familiefilm)
Kl. 20.00: "De dødes tjern" (15 år)
Bygdekino_20.11.19
Klikk på bildet for større versjon
 

Omtale av filmene

Snekker Andersen og julenissen - Den vesle bygda som glømte det var jul:
Dette er historien om ei lita bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk... Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt. Stort sett som bygder flest, men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen... De var så fæle til å glømme. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt...nemlig jula! 
En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere.
Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.

De dødes tjern: 
Lillians tvillingbror Bjørn dør på mystisk vis alene ved den gamle familiehytten. Nå, et år senere, kommer Lillian og vennene hennes til hytta for å ta farvel med og selge stedet. Like etter ankomst begynner mystiske ting å skje. Lillian går i søvne og kan ikke lenger skille mareritt fra virkelighet. Noen eller noe jakter på dem og til slutt dukker liket av en av dem opp.
Er legenden om Tore Gruvik i ferd med å bli virkelighet eller er fienden en av dem? Hva skjedde forrige sommer og hva var galt med Bjørn Werner?

Kontaktinformasjon