Informasjon

På nettsidene til Almås foredrag kan man lese følgende:

For Simen var livet bekymringsløst inntil den 6. august 2007. Simen, som da var 13 år, ble denne høstdagen livstruende brannskadd i en eksplosjonsulykke . Tross dårlige odds, overlevde han en omfattende brannskade. Etter mange dager i koma, våknet han opp. 13-åringen var da en person med både psykiske og store fysiske skader. Veien tilbake til hverdagen ble svært tøff.

Etter mange motbakker, begynte Simen med “riktig tankesett”. Dermed greide han å ta fatt på livet og møte de utfordringene han sto overfor.

Livet begynte å smile for Simen, men noen år senere, nærmere sagt 2011 drar Simen på en politisk sommerleir for ungdom. I dag er han en av de heldige som overlevde tragedien på Utøya. Med sin livshistorie som grunnlag, reiser han nå rundt i Norge. Med sine foredrag ønsker han å inspirere og motivere mennesker til å ta vare på øyeblikkene – og LEVE. 

Til tross for Simens unge alder, har han nå blitt en av landets mest ettertraktet foredragsholder inne livsglede og psykisk helse. 


Velkommen til Åkle kulturarena. Inngang kr. 100,- (Vipps / betalingsterminal / kontant).

Simen Almås - plakat

Skolebesøk

Simen Almås vil holde samme foredrag for ungdomsskole elevene mellom kl. 13.00-14.00. Til sammen 35 elever vil være tilstede.

Link / kontaktinformasjon

​Aktuell link: Almås foredrag