Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline13. april kl. 16:15

Ledig stilling innen psykisk helse og rus

Vi har nå en ledig fast 100% stilling innen psykisk helse og rus.

Les mer clear

Personvernombud

Generelt om tjenesten

Beskrivelse

Som innbygger i kommunen skal du føle deg trygg på at dine personopplysninger beskyttes og at kommunen følger regelverket.

Personvernombudet er en ressurs og rådgiver for kommunen og et kontaktpunkt ved alle spørsmål om kommunens behandling av personopplysninger.

Personvernombudets oppgaver er blant annet å:

  • informere og gi råd
  • passe på at kommunen følger reglene om personvern
  • hjelpe kommunen med vurderinger og konsekvensanalyser
  • samarbeide med Datatilsynet.

Kriterier/vilkår

Kommunen er en offentlig myndighet og skal derfor ha et personvernombud.

Brosjyrer, dokumenter, kart og lignende

aaa

Lover og forskrifter

Dette er en lovpålagt tjeneste.

Se Personvernforordningen artikkel 37, 38 og 39.

Lover

Personopplysningsloven
Personvernforordningen

___

Skjema

Veiledning - hvordan få utført eller motta tjenesten

Henvendelser til vårt personvernombud
Du kan ta kontakt med vårt personvernombud, men ikke om alle type spørsmål. Henvendelser til personvernombudet må dreie seg om kommunens behandling av dine personopplysninger eller behandling av personopplysninger generelt. Du kan for eksempel spørre oss om dine rettigheter eller om innsyn i egne personopplysninger.

Saksbehandling

___

Kontaktinformasjon

Kontaktavdeling

Avdeling:Rådmannens stab
Telefon:37961200
Epost:postmottak@iveland.kommune.no
Postadresse:Frigstadveien 20 4724 IVELAND
Besøksadresse:4724 IVELAND

Kontaktpersoner

Navn:Lars-Ivar Gjørv
Tittel:Seniorrådgiver
Mobil:900-63998
Epost:lars.ivar.gjorv@iveland.kommune.no

Andre opplysninger

Oppdatert:2021-02-22 13:43
Gyldig til2022-12-01