Allidretten

Onsdag 11. september starter allidretten opp igjen. Tilbudet er for barn som går siste året i barnehagen til og med 5. trinn. Vi holder på fra klokka 17.30 - 18.30 onsdager i oddetallsuker. Barna må ha med innesko og drikkeflaske. 
Nye deltagere må registrere seg for å få informasjon på SMS i forkant av treningene. Dette er veldig praktisk, spesielt de gangene vi velger å gjøre noe annet enn vi pleier. Når du registrerer barnet blir det automatisk medlem av Iveland idrettslag dersom det ikke allerede er det. Medlemskap i Iveland IL innebærer årlig medlemskontigent på kr 100,- for et barn og kr. 200,- for familier med flere medlemmer. Utover medlemskontingenten er alt gratis. 

For å registrere barnet ditt går du inn på denne linken.

Eventuelle spørsmål rettes Tonje Øvland Håverstad på tlf. 977 28 404

Skitrening

Fredag 13. september starter skigruppa opp med skitreningene igjjen. Dette er for barn mellom 6 - 12 år. Treningene blir hver fredag kl 17.30 - 19.00, oppmøte med Vatnestrøm skole.
Trenere blir Terje Møkjåland, Kåre Mjåland, Sondre Rosenberg og Yngvar Bakken.

Vi setter pris på om også foreldre ønsker å være med på treningene. De første treningene trenger barna kun innesko, utesko og refleksvest. Etterhvert starter vi rulleskitrening.
Idrettslaget holder rulleski som barna låner på trening, men barna må selv ha med vanlig skisko (NNN), skistaver, hjelm og hansker.

Eventuelle spørsmål rettes Yngvar Bakken på tlf  958 90 349.