Siste nytt

Informasjonen som du finner i denne artikkelen er i stor grad hentet fra facebook-siden til Iveland idrettslag

  • Åpningstiden vil være mellom kl. 06.00 - 23.00
  • Pris på årskort: kr. 750,- (14-18 år), kr. 1.500 (18 år og eldre). Det vil si fra det året de fyller 14 år kan de kjøpe seg årskort. Men de på 14-15 år, må ha med seg en voksen som også må ha abonnement på treningssenteret. Fra det året du fyller 16 år kan man trene alene. Dette er av sikkerhetsgrunner med tanke på bruk av utstyr som feks styrkeapparater. Det er ingen som får rabatter på abonnementer. 
  • Medlemskap i Iveland idrettslag: Treningssenteret drives frivillig av Iveland idrettslag. Det vil ikke bli noen ansatte som er tilstede hver dag, men når man kjøper abonnement så vil det bli en liten visningsrunde samt info om inngangsbrikke hver enkelt må ha for å komme seg inn. Brikken er personlig og kan ikke deles med andre. Når du bestiller årskort blir du automatisk meldt inn i Iveland idrettslag. Kontigent er 100 kr pr person eller 200 kr pr familie pr år.
  • Prøvetid/månedsabonnement: Iveland idrettslag har i utgangspunktet kun årskort-salg, men har nå åpnet opp for at muligheten til å kjøpe et prøveabonnement for en måned til en pris a kr. 200,-. pluss kr. 50,- for inngangsbrikke. Hvis man da ønsker å kjøpe et årsabonnement etter prøvemåneden, må man si ifra så utvides abonnementet. Inngangsbrikken blir automatisk sperret etter en måned hvis ikke avtalen utvides til årskort. Da regnes årskortet fra den måneden du bestiller det i, med vanlig årskortpris.
  • Inngangsbrikke: Treningssenteret åpner 15. januar kl. 18.00, og på åpningen vil det bli mulighet til å hente brikke slik at du kan trene. Det forutsetter at du har sendt inn bestilling på årskort/prøveabonnement på forhånd.
  • Bestill abonnement fra Møyfrid Oustorp, tlf/mld 995-11741. Oppgi følgende opplysninger: Navn, adresse, fødselsdato, tlf.nummer og mailadresse. Når dere har sendt inn alle opplysninger, vil dere få mail med bekreftelse på registrert medlemskap. Bekreftelse vil komme i løpet av uke 2 til dere som allerede har sendt inn bestilling. Vi jobber nå med å få alle opplysninger inn samt få igang inngangsbrikke-systemet. Når dere mottar bekreftelsen, vil dere få en faktura som må betales innen fristen. Betales ikke fakturaen, sperres inngangsbrikken.

 

Bilder og linker

Styrketrening 1000x750 Kondisjonsapparater 800x600
Kondisjonsapparater 800x600 -2 Treningssenter - kettelbell

 

Kontaktinformasjon