Nye medarbeidere

 

Merethe-Fossheim_660x1022
 
Merethe Fossheim (26) er tilsatt i en fast 100% stilling som økonomikonsulent i rådmannens stab (økonomiavdelingen).
Hun vil bl.a. arbeide med lønn og fakturering.

Merethe har en barchelor utdannelse (3 år) innen økonomi fra Universitetet i Agder. Hennes siste arbeidsgiver var Phonero der hun de siste 2,5 årene var leveranse ansvarlig.

Merethe er gift og har bosatt seg på Eikeland i Vennesla kommune. I fritiden er hun glad i friluftsliv, men for øyeblikket går mye av tiden med til oppussing.   
Klikk på bildet for større versjon.
Avd.leder Helen Eretveit 348x548
 

Helen Eretveit (35) er tilsatt som avdelingsleder innen pleie- og omsorgsavdelingen. Hun har arbeidet i Iveland kommune i omlag 9 år. De seks siste årene har hun vært sykepleier innen hjemmesykepleien. Helen har en 3 årig sykepleier utdannelse fra Arendal

Hun vil begynne i sin nye stilling mandag 10. september.

Helen er bosatt på Kjellevand blant skog og villdyr omlag 15 km nordøst for Iveland. Hun presiserer at hun er lykkelig gift og har nå fått tre barn i alderen 1, 3 og 7 år. Fritid er et fremmedord, men når hun av og til får hodet over vann, drømmer hun seg bort og ønsker å reise mer.


 
Rådgiver Elise Leveraas_800x1155
 

Elise Leveraas (25) er tilsatt i en fast 100% stilling som rådgiver ved NAV-Iveland.

Hun er utdannet sosionom fra Universitetet i Agder, med en master i global utvikling og samfunnsplanlegging.

Elise er fra Ålgård i Rogaland og har bosatt seg i Kvadraturen sammen med sin samboer. Hun begynte ved NAV-Iveland mandag 20. august og har fått et godt førsteinntrykk av arbeidsmiljøet på kommunehuset. I fritiden liker hun svært godt å trene styrketrening på Spicheren.

Klikk på bildet for større versjon.

Kristine Amundlien 528x684 Kristine Amundlien (25) er tilsatt i en fast 70% stilling som kommunal fysioterapeut fra 1. oktober 2018. 

Hun har sin utdannelse fra Oslo der hun har mastergrad i fysioterapi med fordypning innen fagfeltet barn og unge. Hun vil ha sitt kontor i 3. etasje på kommunehuset.

Kristine er fra Vennesla og bosatt på Stemhei. Her har hun to mannlige samboere, en på to bein og en med fire bein. Katten hennes er blitt fire år og hun er veldig glad i den. 
I fritiden er hun bl.a. instruktør for tidligere hjertesyke og spiller håndball for damelaget til Øvrebø. 

Klikk på bildet for større versjon.

 

Vi ønsker dere alle sammen velkommen som medarbeidere og lykke til med deres arbeidsoppgaver!

Kontaktinformasjon