Informasjon om filmene

 • Kl. 18.00: "Coco" (inngang kr. 90,-)  6 år:
  Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et gammelt forbud mot musikk, drømmer Miguel om å bli en dyktig musiker akkurat som sitt idol, Ernesto de la Cruz. Desperat etter å bevise sitt talent, ender Miguel opp i det fantastiske og fargerike "De dødes land" etter en rekke mystiske hendelser. Underveis møter han den sjarmerende luringen, Hector, og sammen legger de ut på en helt spesiell reise for å finne den ekte historien bak Miguels slektshistorie.
   
 • Kl. 20.00: "Norske byggeklosser" (inngang kr. 110,-)   
  Merete og Jens (Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen), et par i tredveårene, har endelig hellet med seg når de helt uventet arver et hus. Etter altfor mange år i sokkelleiligheten i boligen til Jens' temmelig eksentriske mor (Anne Marit Jacobsen), er de overmodne for noe helt eget.
  Nå har de sjansen til å få det de drømmer om: Et hus med hage før de får barn. De må nok pusse opp litt, men hvor vanskelig kan dét være, liksom?
  Men, som mange par har oppdaget før dem: Det er mange potensielle feller når man skal skape sitt eget hjem - særlig når paret selv ikke har nevneverdige praktiske evner selv, og må stole blindt på "ekspertisen".


Mat og drikke kan man handle på Joker Iveland.

Bygdekino_07.03.18_coco_808x335 

Tilknyttede elementer / linker

Bygdekino_07.03.18_norske-byggeklosser_808x335 

Kontaktinformasjon

Bygdekino_07.03.18_best_600x900