Orgel og fiolin konsert

Bakgrunn:
Laila Thortveit har studert sang med flere operasangere som Loretta Corelli i Milano og Karen Acampora i Paris. Hun har sunget «Venus» i Orpheus i underverdenen, «Baronessen» i Pariserliv og «Arsena» i Sigøynerbaronen av Johann Strauss. I Padova hadde hun rollen som «Gilda» i Rogoletto av Verdi.
Laila sang for HKH Dronning Sonja og Torbjørn Jagland under deres offisielle besøk i Paris, og hun representerte Norge med «Ja vi elsker» under håndballkampen mellom Frankrike og Norge i Paris i januar 2012. De siste årene har hun hatt mange konserter med programmet «Victor Hugo – Syngende poesi» som etterhvert har blitt utviklet til «Haugtussa-Esmeralda» et syngende skuespill.

Hun har også hatt konserter i mange kirker og konsertsaler i Frankrike. Mesteparten av 2020 hadde hun fokus på konserter i Norge, men den verdensomspennende korona epidemien satt en brå stopp for dette. Siden mars 2020 har livet blitt totalt endret for hennes del, med streng karantene i Frankrike fra 17. mars til 11. mai. For å holde humøret oppe begynte hun å sende live opera konserter på Facebook hver mandag og en av disse videoene gikk opp til over 25.000 seere. 
Fra høsten 2020 har det vært full konsentrasjon på konsertforberedelser og planlegging av flere prosjekter. 2. påskedag fikk hun innvilget en hyggelig og etterlengtet støtte fra Kulturrådets stimuleringsordning, som gjør denne konserten og alle de andre mulig å gjennomføre.

Lørdag 9. oktober vil du få høre Laila Thortveit (sopran), Ingvild Græsvold (fiolin) og Petter Amundsen (orgel og piano). Les mer om konserten
Dersom du ønsker billetter til konserten, kan du kjøpe via denne nettsiden
 

Laila Thortveit 2021

Kontaktinformasjon