En sjarmerende tegning som fanger trafikk og energi på en fin måte, sa juryen om vinnerbidraget i konkurransen som ble avholdt i forbindelse med åpning av ny gang- og sykkelvei på Iveland. - Vinner på småtrinnet Eirik Odderstøl i andre klasse har også tatt med to skilt som kanskje viser mer fornuftige fartsgrenser, sier Silje Haukom, formingslærer og juryens leder.

Tema for konkurransen som skolen avholdt i samarbeid med Agder Energi var trafikksikkerhet og energi. Rundt 50 elever bidro med tegninger eller foto. Det ble kåret tre vinnere, en på hvert trinn ved skolen.

Motiverende:
- Det var mange gode bidrag. Konkurranser som dette er kjempemotiverende for elevene. Det gir skaperglede og motiverer til å jobbe litt ekstra for å nå toppen, sier Haukom. De tre vinnerne fikk hver sin iPad mini i premie.
Vinner på mellomtrinnet var Lara Hulsbeek som går i 6. klasse.
Lara har fått med mange ulike elementer fra både trafikk og energi. Alle trafikklysene lyser, billysene lyser og flyet trenger mye energi for å holde seg i luften, mente juryen.
På ungdomstrinnet vant Anne-Marie Kling i 10. klasse med et fotografisk bidrag.
Anne-Marie har fotografert to sider av samme sak og fanger på en fin måte sammenhengen mellom vann og vannkraft, elektrisitet og lys, var juryens dom.

Godt samarbeid:
- Vi har hatt flere samarbeidsprosjekter med Iveland skole, og er imponert over den positive mottagelsen vi får både hos elever og administrasjonen ved skolen, sier Realf Ottesen, kommunikasjonsansvarlig for Iveland 2 kraftverk.