Smittevernreglene

Iveland kommune ønsker å minne våre innbyggere på smittevernreglene som skal gjøre det tryggest mulig for alle: 
  • Husk god hånd - og hostehygiene
  • Hold økt avstand til andre enn dine nærmeste
  • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon må du være hjemme
  • Har du symptomer på covid -19 bør du testes

Koronasjekk

Syns du det er vanskelig å vite om du skal teste deg? Da kan du ha nytte av tjenesten koronasjekk. Den hjelper deg å finne ut av om du trenger å testes, og viser deg veien videre. Etter du har besvart noen spørsmål vil du få kortfattede og tilpassede råd til din situasjon. Du er anonym når du benytter denne tjenesten og dine data vil ikke bli lagret på Helsenorge.

Klikk på bildet.

Koronasjekk_800x335

Koronatest - timebestilling på nett

Du kan selv logge deg inn med Bank ID for å bestille koronatest. Klikk på bildet for timebestilling. Husk å velg Vennesla.

Ved eventuelle spørsmål kan du ringe Iveland legekontor på tlf 379 61 230. Dette gjelder også om du er syk med luftveissymptomer og trenger medisinsk tilsyn/legetime ved Iveland legekontor. Husk å alltid ringe før du kommer til oss. Etter kl. 16.00 ringer du tlf. 116117 ved behov for tilsyn på legevakten.

Timebestilling-koronatest_800x125

Korona - Litt, mye eller helt avstand?

Ved å holde avstand til andre bremser vi utbredelsen av korona (covid-19). På bildet følger noen gode råd. Klikk på bildet for større versjon.

Korona-distanse_2000x1400

 

Corona in different languages

Her finner du informasjonsbrev med generell informasjon oversatt til mange språk. De kan lastes ned som PDF-filer. Klikk på bildet.

Corona-other-languages_800x250