Informasjon og bilder

Ballbinge_snorklipp_1400x1000Den offisielle åpningen med den tradisjonelle snorklippen ble foretatt av Sebastian Svendsen, Trine Rosenberg og Julian Mitander - med bistand fra leder av Vatnestrøm grendelag Nina Skisland og ordfører Gro-Anita Mykjåland.
Klikk på bilde for større versjon.

Ballbingen har kostet omlag kr. 600.000,- og er finansiert gjennom spillemidler og kommunal egenandel ("Stedsutviklingsmidler"). 


Ordfører Gro-Anita Mykjåland har skrevet noen velvalgte ord på sin facebook-side:  

Veldig kjekt å få åpne ballbingen på Vatnestrøm sammen med de unge i bygda! Aktiviteten i ballbingen har vært stor siden den sto ferdig og i dag var intet unntak. Når grendelagets leder Nina Skisland inviterte oss inn i "Aktiviteten" på kake, kaffe, boller og saft etter den offisielle åpningen var det nesten så de unge måtte lokkes inn og ut av gressmatta! Jeg håper ballbingen vil gi økt aktivitet og et sted der barn og ungdom kan samles til lek og moro! Takk til Grendelaget for en fin markering!

Klikk på bildene for større versjon

Jubeldag på Vatnestrøm

Ballbinge_allebarn_1500x1125
Fornøyde barn i den nye ballbingen
 
Ballbinge_kakespis_1500x1125
Kake og kaffe hører med under festdagen

Ballbinge_kake_1500x900
Ballbinge kaka
 
Ballbinge_folk_1400x740

Store og små under den offisielle åpningen
 

Ballbinge_folk_5stk_1400x1400
Bak f.v: Nina Skisland (leder Vatnestrøm grendelag) og ordfører Gro-Anita Mykjåland. Foran f.v: Sebastian Svendsen, Trine Rosenberg og Julian Mitander
 
Ballbinge_ledere_1000x1400
To fornøyde ledere

 

Kontaktinformasjon