Stor produksjon og godt salg

Iveland skole har ved utgangen av året to elevbedrifter:

  • Arbeidsliv valgfag på ungdomsskolen (8-10. klasse): 
    De selger blant annet Ivelandsfjøla og retrodesign. Produksjonen vil fortsette etter jul, og det vil være muligheter for å handle i den nyopprettede nettbutikken vår. 
    Kontaktperson: Silje Haukom Wick, 952 75 536
     
  • Elevbedriften «Mestring, trygghet og tilhørighet» (1-10. klasse): 
    Denne elevbedriften er for alle de elevene som trenger en time-out innimellom. Alle våre elever har sitt talent og mestrer ulike ting. I denne elevbedriften kan de få kanalisert den gjennom produksjonene våre. Kontaktperson: Silje Tellevik Hægeland, 988 46 359

Elevbedrift-IvelandsfjølaVed Iveland skole ønsker vi at elevbedriftene skal være en plass hvor elevene får kjenne på mestring, trygghet og tilhørighet. At de får dyrke talentene sine, og få en sterkere identitetsfølelse. Vi retter fokus på å lære om bedrift og entreprenørskap. Vi har nok flere potensielle grundere på skolen vår. 
Elevbedriftene var representert under "førjulsmoro" i Ivelandshallen i november. Her fikk de vist frem sine produkter for bygdefolket. De hadde også samlet inn mye lopper som ble solgt ut for en billig penge. Inntektene av salget gikk til Unicef. 

Har du lyst og mulighet til å hjelpe?  
Vi ønsker å videreutvikle elevbedriftene, og vil gjerne komme i kontakt med deg som har tid og lyst til å bidra. Vi ønsker at dette kan være bedrifter som ikke bare favner barna, men som også kan inkludere de voksne i bygden. Er du hjemme på dagtid, men har overskudd og mulighet til å være med oss en time eller to en dag i uken, så er det en kjemperessurs for oss. Det er også rom for å kunne starte opp noe eget, om du sitter inne med en ide eller kompetanse vi kan dra oss nytte av.

Kontaktperson