Stor utvikling gjennom mange år

Ellen Ågesen ble hedret med Norges Vel medaljen for lang og tro tjeneste under en tilstelning i Skaiå barnehage onsdag 12. juni. Under arrangementet ble det en del taler samt mange fine ord og bilder gjennom mange år. Ordfører Gro-Anita Mykjåland delte ut medaljen.

Ellen Ågesen har sagt opp sin stilling og går nå over i pensjonist tilværelsen etter 32 år ved Vatnestrøm barnehage. Ellen startet i 1987 og jobbet som fast vikar frem til fast ansettelse i 1997. Hun har fått med seg store endringer i barnehagen på Vatnestrøm, både lokalt samt nasjonale trender og forskrifter som innføres i offentlig sektor. Hun har arbeidet i tre ulike barnehagebygg på Vatnestrøm, og vært med på overgangen fra deltids- til heltidsbarnehage. Kvaliteten og innholdet i barnehagen har også endret seg mye de siste årene.
Ellen Ågesen har vært en viktig ressurs ved barnehagen på Vatnestrøm, og spesielt de minste barna har funnet mye trygghet hos henne. 

Vi takker Ellen Ågesen for hennes innsats i Iveland kommune, og ønsker henne lykke til i pensjonstilværelsen.

Ellen-Ågesen_2000x1000
Ellen Ågesen sammen med styrer i barnehagene (Beate Frigstad), rektor i Ivelandskolen (Ole Kristen Hægeland) samt ordfører Gro-Anita Mykjåland.
Trykk på bildet for større versjon

 

Kontaktinformasjon