Er du glad - er jeg glad

Sandra WenkerRedaktøren var på Iveland i går formiddag i anledning frigjørings- og veterandagen. Passerte da ei kvinne med ryggsekk ved Jeppestøl. I dag morges var hun kommet til Ivedal, og hva var vel mer naturlig enn å bremse opp, finne frem en gammel kvittering fra Westland hotel i gamle Lindås kommune i hanskerommet, lytte til hennes historie og notere noen stikkord på arket?

Sandra Wenker (34) fra Seevertal syd for Hamburg startet sin langstrakte reise 26. mars. Dersom alt går etter planen vil hun ankomme Nordkapp i midten av september. Som mange andre elsker hun landet vårt, naturen og friheten. Bryllypsreisen gikk på motorsykkel til Nordkapp, og hun vil nå klare dette alene i sitt eget tempo... Det var mye regn sist, både i Lofoten og på Nordkapp, og hun håper nå på sol og varme. Hennes mann vil igjen benytte motorsykkelen og treffe henne i Lofoten.

Ærlig og oppriktig:
Sandra har jobbet som dataanalytikker. Hun har nylig sagt opp sin jobb, og søker nå nye muligheter i livet. På hjemmebane ble korona en utfordring. Mannen ble syk og hun fikk et sterkt ønske om å gjøre noe selv, være fri og ta en time-out fra alt og alle. "Er du glad, er jeg glad", uttalte mannen og støtter henne 100% i dette valget om 6 måneders vandretur på egen hånd. Når hun høsten 2022 kommer hjem, vil hun begynne å studere og finne sin nye sti i livet. 

Turen går videre opp Setesdalen og på DNT stier over Hardangervidda. Dette er første gang Sandra er ute på en slik laaaaaangtur. Hun overnatter som regel i telt, men skal hun flotte seg blir det campinghytte.

Vi ønsker Sandra god tur videre gjennom Norge!
Artikkelen er sendt til henne, og vi håper på noen ord i retur når Nordkapp er nådd!

Kontaktinformasjon