Ivelendinger hjelper hverandre

Julehøytiden nærmer seg. Noen gleder seg og noen gruer seg til denne tiden. Flere mennesker i vårt samfunn sliter med å få endene til å møtes, dette gjelder også her på Iveland.
Norkirken Iveland bedehus har lyst til å gi ett lite bidrag for at høytiden kan bli litt bedre for alle. Det gjør de ved å invitere alle som vil til grøtfest der det blir mulig å få med seg litt julemat hjem. 

Gi en matpose:
Hvis du vil gi en matpose så kan du sende 200,- kroner til konto 2920 05 00707 eller på vipps til 110066: Merk innbetalingen med "Matutdeling julen 2022". Pengene vil da komme inn på Norkirken sin konto. 

Motta en matpose:
Hvis du ønsker å motta en matpose så sender du en sms til Liv Stømne på mob: 952 15 517, og oppgir hvor mange det er i husstanden. Dersom du ønsker maten tilkjørt må du oppgi adressen din. Dette skjer selvsagt med 100% taushetsplikt.

Norkirken håper at flest mulig blir med på grøtfesten om du vil ha med deg en pose eller ikke. Grøtfesten arrangeres kafeen og posene med mat deles ut fra kl 19.30 i verksted-delen som vi nå har pusset opp. Det er den delen av bygget som ligger nærmest kommunehuset/kirka.

 

Kontaktinformasjon