Har du symptomer - test deg!

Vi minner om lav terskel for testing (velg "Vennesla") dersom du har symptomer eller har vært på steder der du mistenker at du kan ha blitt smittet.
Vennesla kommune viderefører sine lokale forskrifter til 20. juni, mens Kristiansand kommune viderefører til 18. juni. Begge kommuene har nå "snillere" retningslinjer.
 

Vi kjører gult nivå i skole og barnehage

Iveland kommune har helt siden mars 2020 fulgt de nasjonale rådene og retningslinjene. Norge åpner nå gradvis opp, og et nytt trinn i gjenåpningen fant sted torsdag 27. mai.

Her står det blant annet at man åpner opp for grønt nivå i skoler og barnehager. Etter en totalvurdering velger vi likevel å fortsette på gult nivå ut juni måned. Hovedgrunnen er den regionale smittesituasjonen, kort tid til ferien og at både Kristiansand og Vennesla kommuner har videreført sine lokale forskrifter.
Vi prioriterer lokal sikkerhet og ønsker å gjøre vårt til at forholdene skal bli best mulig for alle så raskt som mulig. 

Dersom det skulle bli endringer på lokale forhold, vil det bli offentliggjort på våre hjemmesider.

Lokale forskrifter i Kristiansand og Vennesla

Kristiansand kommune opplevde i tiden etter 17. mai et betydelig smittetrykk, spesielt blant de unge. Smittetallene har blitt redusert de siste ukene. Kommunen har videreført lokal forskrift til og med 18. juni. Les de kommunale retningslinjene her

Vennesla kommune har vedtatt å forlenge sin lokale forskrift frem til søndag 20. juni kl. 23.59. Den er likevel ikke så streng som tidligere. Som nærmeste nabo ber vi om at våre innbyggere vise generell varsomhet, og følge nøye med i nyhetsbildet.
Les mer på nettsidene til Vennesla kommune