I kampen mot Kolbotn lørdag 2. september ble hun byttet inn etter 83 minutter i deres komfortable 2-0 seier.

Lørdag 9. september var det hjemmekamp mot Arna-Bjørnar. En spennende og nervepirrende kamp endte til slutt 3-3. Rebecca ble byttet inn etter 77 min og fikk æren av å score 3-2 målet i det 90. minutt, men det holdt dessverre ikke til tre poeng.
Høydepunktene fra kampen finner du på YouTube, link i tilknytning til denne saken.

På nettsidene kvinnefotball.no har vi hentet følgende kampreferat:

Mange mål, sluttdrama og poengdeling på Nadderud!

Før kampen tippet jeg uavgjort og det stemte godt, men det kunne fort vært annerledes i denne kampen, som bar preg av mye vær og mange mål.

Arna Bjørnar gikk fult fortjent til pause med 2-0 ledelse, etter å ha vært drepende effektive, men også det beste laget, etter scoringer av Eikeland og Nahi. De skapte enda en sjanse, men sjansen til Bjånesøy på 0-0, når hun header utenfor fra 5 meter alene med keeper vil hun drømme om i natt. Spillemessig så var gjestene mye bedre en vertene de første 45 minuttene.

Så snur alt, og hva trener Stefanovic sa i pausen vet ikke jeg, for hjemmelaget tok grep fra start og kjørte på og presset gjestene bakover.
De skapte igjen kjempesjanser ved både Jensen og Bjånesøy, og Arna laget var både dyktige og heldige som holdt nullen.

Men presset måtte få uttelling, og til slutt fikk Bjånesøy målet, etter to megasjanser og det var kamp igjen på 1-2.
Og det tok ikke mer en to minutter før det sto 2-2, da Andrea Wilmann satte sitt tredje mål på tre kamper, og der og da utvilsomt fortjent.
Stabæk gav seg ikke og fortsatte å trykke på gjestene som ble baktunge, men også farlige når overgangene bød seg, uten at de fikk noen store sjanser.
En god Gianetti hindret flere baklengsmål trodde alle, før Aust Agder jenta Rebecca Mykland tok ansvar. På en retur sender hun avgårde et vakkert skudd i tverra og i mål, utagbart for keeper, og fult fortjent 3-2, da det var 3 min tillegg igjen.

Men dramaet var ikke over, Arna Bjørnar fikk en mulighet til i det aller siste sekundet, og brukte den godt, med noe hjelp fra et kollektivt Stabæk forsvar som var noe rusten for dagen, og et skudd fra 16 meteren gikk via backen Grønli og bak en utspilt Hjelmseth, og dermed var dramatikken et faktum og kampen endte 3-3!

Ser man på spillet med hver sin omgang så er dette resultatet rettferdig, ser man på sjansestatistikken så skal Arna Bjørnar være glad for poengene, men samtidig så er det sterkt av Stabæk å komme igjen fra 0-2....Så min konklusjon er at 3-3 var riktig.

Banens beste var Synne Jensen som igjen viser at hun er i form om dagen, og kred også til Wilmann som setter sitt 4.mål og sitt tredje på rad. I det som har vært Norges beste forsvar så langt, var det mye å sette fingeren på, og man må noen kamper tilbake for å finne så mange baklengs på Nadderud.

På Arna laget var det også mye friskt og artig fotball, og spesielt de første 45 minuttene. Da småherja raske Arna føtter med hjemmelaget, men kom ikke til mer en 1 sjanse utenom målene.

Rikke Nygard som jeg noterte meg før kampen viser igjen at 17 åringen har tatt dette nivået med storm, og spilte nok en god kamp. Kred også til Nahi på topp, som binder opp spillere og er flink og sterk med ballen, tross en noe uortodoks måte å spille på, men det er flott med ulike blomster i blomster-bedet.
Gianetti gjør også at Stabæk ikke får mer mål og var sammen med Eikeland de som viste seg frem hos bortelaget, som imponerte meg i 1.omgang.

Lisa Naalsund pådro seg sitt tredje gule kort, og må stå over neste hjemmekamp, og er i likhet med Røa de som "som snart kan spille vri-åtter"

Med 5 poeng opp til bronsen, to kamper mer spilt og Røa mellom, samt Klepp i fult firsprang bak, så måtte nok Arna ha vunnet denne kampen, om de skulle hatt medalje.
Stabæk har fortsatt hold på bronsen og kan glemme noe annet, men jeg tror først og fremst Klepp kan ta medaljen hjem til Jæren i år. 
Det blir spennende!

Rikke Nygård stiller seg i rekken av mange spillere Arna har fått opp på et høyt nivå, og er vel den klubben i Norge som har levert flest unge spillere i Toppserien de siste årene. For en Sørlending, er det også godt å se at det kommer spillere. Fra nabokommunen Iveland er Rebecca Mykland som kom fra Urædd i sommer, og som scoret et vakkert mål og det første på dette nivået.

Vi ønsker Rebecca lykke til videre i Stabæk fotball!