Lokal lykke hver lørdag

Kristine-Berge-bakerovn2Enklere Bondeliv holder til på Odderstøl gård ved Kilefjorden i Iveland kommune. Bedriften har nettopp investert i en ny brødovn med steinheller og tilbyr nystekte boller, rundstykker, kanelboller, rosinboller, muslibrød, loff og surdeigsbrød samt ferske økologiske egg til sine kunder. Bedriften leverer varer på døra 1-2 ganger pr uke i området Kristiansand - Søgne - Vennesla og Iveland. Betaling skjer via vipps etter levering - enklere kan det ikke bli! I praksis vil kunden motta en melding på vipps etter levering som bare bekreftes, så er betaling unnagjort. Det er også mulig å betale med kort dersom noen ønsker det.

Nytt tilbud:
Fra lørdag 16. januar vil man kjøre ut ferske varer til husstandene i Iveland. Dersom etterspørselen blir god vil dette tilbudet holde på hver lørdag fremover. Husk at evt bestilling må gjøres senest torsdag kl. 18.00 - to dager i forkant.

Priser:

  • Alle typer brød kr. 60,-
  • Rundstykker, rosinboller og kanelboller kr. 12,-
  • Egg (30 stk) kr. 120,-
  • Egg (10 stk) kr. 45,-

Prisene inkluderer levering hjemme. 

Hvordan bestiller man?
Send en melding til 994 15 227 med hva du ønsker levert og hvilken adresse det skal leveres til

Kristine-Berge-eggHvordan betaler man?
Det vanlige er at bedriften sender en melding til deg inne på vipps etter leveringen som kunden bekrefter i løpet av samme dag. Om man ikke har vipps, så kan man betale med kort ved levering. Husk å nevn det i meldingen om du ønsker å betale med kort.

Aktuelle linker

Kontaktinformasjon