Fartsfest, Porsche og hotell - helt gratis!

Ungdomsprosjektet fra Nullvisjonen startet opp i 2010. Dag Øyvind Hauge (2017) og Julius Zøllner (2018) er de eneste ungdommene fra Iveland som har vært med på dette, og begge er samstemte:

Dette er noe av det gøyeste vi har opplevd som ungdom

Ungdomsprosjektet går over fire kvelder der vi har ulike tema knyttet til trafikksikkerhet – praksis, dialog og sannhetsvitner. Man går gjennom 18pluss kurset, og er innom «Trafoen». Trafoen er en sterk opplevelse der man opplever på nært hold en bilulykke med store personskader fra A-Å. 

En tankevekker oppsummerer guttene. 

I juni reiser en god gjeng på rundt 30 ungdom fra nærliggende kommuner en to-dagers tur til Rudskogen. Hyggelig bekjentskap, hotell-overnatting, pizza og selveste Rudskogen er ingrediensene disse dagene. Banen på Rudskogen er ca 3 km lang, og har Norges beste kjøreinstruktører. Dagen starter med bane-info, kjøretips og sikkerhetsregler før hver deltaker får prøve seg alene i en Porsche 917 Cayman.

Skikkelig adrinalin kick å kjøre i nesten 200 km/t på Rudskogen, uttaler guttene.    

Deltakerne får også så langt som mulig sitte på med hovedinstruktøren i en Porsche Carrera GT3! Instruktøren kjører og veileder - og man får lære teknikker og andre gode råd for å kunne mestre sin egen kjøreteknikk på best mulig måte. Å gå rundt blant Porsche, Ferrari og Lambogini som skulle kjøre løp, er også en artig opplevelse. 

To ungdom fra Iveland på ti år er for dårlig. Nå håper vi mange bilglade ungdom melder seg på årets Ungdomsprosjekt. Det beste av alt er jo at alt er gratis! (Du må betale mat på bussreisen). Alternativet til denne turen er kr. 5.000,- til bilreparasjon. 

NB! Førstemann til mølla ved påmelding, uansett senest 1. mars

Kontaktinformasjon