Nasjonalt prosjekt med lokalt arrangement

Eventyrhage-enderØkouka arrangeres nasjonalt hvert år i uke 39 (siste uka i september), og har spredt seg til store deler av landet siden den startet opp som et lokalt initiativ i Nord-Trøndelag i 2011. Økouka feirer mangfoldet innen norsk økologisk matproduksjon og landbruk gjennom formidling av råvarer, kunnskap og inspirasjon. Hvert år i uke 39 finner du flere hundre arrangementer i hele landet fra jord til bord.
På Agder er det registert omlag 20 arrangement denne uka, og ved "Vår lille eventyrhage" på Skaiå blir det et arrangement lørdag 1. oktober kl. 12.00-16.00. En ny markedshage skal da åpnes. Arrangementet er et samarbeid mellom "Økouka Agder", "Åpen økologisk gård" og "Vår Lille Eventyrhage". Påmeldingsfristen er 29. september.


Litt mer om "Vår lille eventyrhage":
Velkommen til vår steinete lille skogshage; Eventyrhagen i Iveland! Her vokser kål og blåbær side om side. Bli med på vandring og se hvordan vi bygger opp hügelbed, lær om gravefri dyrking og samplanting i fjell og skogsterreng. I eventyrhagen treffer dere også hønene Anna, Elsa & resten av perleflokken. Videre på stien kommer vi til lekeplassen og andeby, hvor våre danske landender Donald og Co hilser på. Det blir gårdsutsalg, lett servering, kaffe og saft
Vår lille eventyrhage

 

Aktuelle linker

Kontaktinformasjon