I januar 2017 utga Kjell Ola Dahl boka ”Scandinavian Star - katastrofen og skandalene”. 

På Åkle vil du få ny dramatisk info om mordbrannen som tok 159 menneskeliv. I august 2016 konkluderte Politiet med at de ikke fant beviser på forsikringssvindel eller at det skulle være mer enn én gjerningsmann. Men politiet har oversett sentrale fakta, unnlatt å avhøre mistenkte og latt være å sjekk aktørenes forklaringer. Det kan virke som politiet er mer opptatt av å forsvare sitt eget omdømme enn å belyse saken ordentlig. Dermed er saken fortsatt et åpent sår, for de pårørende og i den norske offentligheten
(ref. bokforlaget)

NB! Vi har torsdag kveld rettet opp i teksten over og endret ordet "ulykken" til "mordbrann". Det omkom 159 mennesker og ikke 54 som vi tidligere har skrevet. Beklager denne feil-informasjonen. 

Kjell Ola Dahl vil også snakke litt om sin krim-historie og avslutte med info om hans siste krimbok ”Kureren” (2015). 

Inngang kr. 100,-. Vi har betalingsterminal

Norli Evje selger begge bøkene og tilbyr en god pakkepris på dette. Boksignering og selfies er en selvfølge denne kvelden!
Enkel servering.


Boksalg: 
Vi minner om vårt gedigne boksalg ”billig og rått” samme dag. Mellom kl. 10.00 - 17.00 kan du handle inn julegaver for 2017 og gjøre bok-kupp du aldri tidligere har drømt om! Vær tidlig ute! Kontant betaling. Salget er KUN denne dagen.

Kjell Ola Dahl - plakat siste