Program for dagen:
10.00: Juleverksted for barnehagene (3-5 åringene)
12.00: Presentasjon av nye bøker for ungdom ved Vennesla libris (åpent for alle som er interessert)
17.30: Baldrian & Musa - dukketeater v/Giert Werring (åpent for alle – gratis inngang)
19.30: Forfatterbesøk - Jørn Lier Horst. Han vil snakke om sitt forfatterskap med fokus på krimbøkene for voksne. Boksalg ved Vennesla libris samt boksignering. Gode priser!  Jubileumskake og ”fingermat”. Gratis inngang.

Selvbetjeningsbibliotek:
Det nye biblioteket vil i stor grad være ubetjent. Det settes opp en selvbetjeningsautomat som er enkel i bruk. En forutsetning for bruk er et nasjonalt lånekort, som benyttes ved inn- og utlevering. Nasjonalt lånekort er gratis og kan fås ved henvendelse bibliotekpersonalet.
Opplæring og utlevering av nasjonalt lånekort finner sted i biblioteklokalet torsdag 20. november og fredag 21. november - begge dager mellom kl. 14.00-17.00. Passer ikke dette er det bare å stikke innom når vi er tilstede.

Betjent bibliotek:
Det vil være bibliotekansatte tilstede tirsdager mellom kl. 12.00-18.00 samt torsdager mellom kl. 09.00-13.00.
For øvrig er tilgjengeligheten til det nye biblioteket identisk med butikkens åpningstider.
Det nye biblioteket vil åpne for ordinær bruk tirsdag 25. november.

Antall bøker/medier på Åkle vil være noe redusert i forhold til dagens antall på kommunehuset. Det etableres et magasin ("folkebibliotek del 2") i lokalene til mineralsamlingen like ved servicetorget på kommunehuset. Utlån fra dette magasinet utføres av servicetorget. Iveland skole overtar resterende del av boksamlingen for barn og ungdom og tar over driften av skolebiblioteket i dagens kommunestyresal. Alle endringene tre i kraft fra tirsdag 25. november.  

Vi kan hjelpe deg med (nesten) alt!
Ved hjelp av nasjonalt lånekort har du full tilgang til å søke og bestille medier i hele Norge, samt låne og levere hvor som helst i landet! I høyre kolonne ser du Iveland bibliotek sin hovedside. Nasjonalt lånekort gir deg et brukernavn og passord der du kan administrere dine egne lån. Opplæring får du av de bibliotekansatte.


Jubileumsmarkering_700x990.jpg