Drømmer om egen konsert i utlandet

Jonas Eikeland har i alle år hatt musikk som en viktig del av livet sitt. Gitaren har vært en følgesvenn fra 7-8 års alderen, og de første sangene skrev han som 8 åring. Han ønsker ikke å låse seg til en bestemt musikkstil, men den nye rap-stilen "melodic rap", med vekselsvis tradisjonell rap og noe mer melodiøs rap er populært nå, både hos Jonas og blant svært mange artister. 
Godt utstyr hjemme, gode kamerater og Twitter har gitt han et nettverk der man deler beats, vokal og bygger opp hverandre. En søknad til Frifond om utstyr har blitt innvilget. 

Artistnavnet "Lil Yaas" har sin egen lille historie, og det er en kjent sak at en rekke rappere har Lil som endel av artistnavnet. Navnet på albumet, "Impulsive", har sin bakgrunn i Jonas sin væremåte; impulsiv, åpen og han sier det han mener. Gjennom musikken får han ut sine innerste tanker og følelser. En viktig inspirasjonskilde er The Kid Laroi.

Drømmen til Jonas er å holde en konsert i en større by eller i utlandet der han selv er headliner. Palmeus er selvsagt fristende! Ønske om å kunne leve av musikken, enten som artist eller produsent er stor. På kort sikt ønsker han å nå ut med musikken og at den spilles på mange radiokanaler.  

Dersom alt går etter planen vil Jonas være elev ved Tangen videregående skole fra høsten 2021. Studieretningen "Informasjonsteknologi og mediaproduksjon" vil forhåpentligvis ha et ungt musikktalent fra Veret ved Jeppestøl helt sør i Iveland kommune blant sine studenter.

Vi ønsker Jonas Eikeland lykke til videre, og vi følger deg! Lytt til hans nye album "Impulsive" her.

Aktuell link

Kontaktinformasjon