Vi gjengir her deler av teksten som Vennesla Tidende v/Bjarte Bjellås hadde på trykk i utgaven tirsdag 4. oktober:

- Jeg ble jo litt stolt av meg selv da jeg vant. Det var jo litt av et felt jeg satt med. Det var både gode pokerspillere og kjendiser, forteller Kjetil Åsvald Åsen til Vennesla Tidende.

Sammen med kjendiser som Tone Damli, Linni Meister, Bernt Hulsker, Kjersti Grini, Aylar Lie, Fridtjov Såheim, i tillegg til pokerproffer som Thor Hansen, Andreas Høivold og Silje Nilsen, var han en av 48 deltakere på gratisturneringen Battle of Stars i Oslo. Turneringen ble arrangert for første gang, og det var ulike spillselskap som fikk lov til å invitere med seg spillerne. Åsen ble invitert av nettcasinoet videoslots.com, etter at han ble kjent med dem da han var trubadur under Sørlandsmesterskapet i poker.

De likte musikken min og så kom vi veldig godt overens. Jeg fikk beskjed om å ta med meg gitaren min, da jeg ikke er kjent for å være en god pokerspiller, smiler Åsen.

Men det ble ikke mye tid til gitarspilling. For en etter en forsvant kjendiser og pokerproffer ut av turneringen. Til slutt var det bare Åsen og TV-kommentator Morten Langli igjen. Åsen kom seirende ut av duellen og vant turneringen.

Jeg har spilt poker jevnlig de siste 13 årene, men aldri på et så høyt nivå før. Jeg pleier jo vanligvis ikke å vinne turneringene hjemme mot kompiser engang, ler Åsen.

I tillegg til heder og ære fikk han med seg en reisesjekk på 25.000 kroner hjem igjen til Sørlandet. Den skal han sannsynligvis bruke til Malta, hvor det skal være en stor pokerturnering. Der skal han følge med på Andreas Høivold fra Kristiansand, som er en av de mest meriterte spillerne i Norge.

I utgangspunktet reiser jeg bare ned for å se på når Andreas spiller, men hvem vet. Kanskje jeg ender opp rundt pokerbordet jeg også, sier pokerspilleren.

Pokerturneringen ble streamet på nett og flere tusenvis av seere var innom. Åsen kommer fra Iveland, men har gått på skole i Vennesla og bodd her, så han ble stadig omtalt som venndølen av kommentatorene i turneringen.