Forfatterbesøk - Tema: Vold i nære relasjoner

Forfatter Ragna Dahl vil holde et foredrag om vold i nære relasjoner, basert på hennes roman "Skumringsmannen". Hvorfor kvinner blir i voldelige forhold. Ragna vil lese litt fra romanen. Det blir anledning til å kjøpe signerte eksemplarer av boken «Skumringsmannen».

Egil Ødegård bidrar med musikkinnslag.

Spørsmål og samtaler om ønskelig.
Inngang kr. 100,- inkl. noe enkel servering.

"Skumringsmannen" - litt omtale:
Anna har endelig klart å redde seg selv og datteren Gabriella ut av et voldelig ekteskap. Hun har møtt en ny mann og forsøker å leve et normalt liv. Men en dag holder ikke lenger fasaden, fortiden og angsten innhenter henne og slår sprekker i livet hun har forsøkt å bygge. Anna søker hjelp, men desto mer hun går i terapi, desto mer usikker blir hun. Er det noen som forfølger henne? Eller er det traumene som trekker henne lenger og lenger ned i mørket?

«Skumringsmannen» er en meget solid og god roman om ettervirkninger av å ha levd i eit voldelig ekteskap. Det finnes mange Anna’er der ute, og gjennom denne boka har de fått eit ansikt. Romanen er sterk, intens og ikke minst truverdig. Boka er en frittstående oppfølger til Kameleonjenta, som kom ut i 2019. Begge bøkene er inspirert av faktiske hendelser. Denne boka kan fint leses frittstående, men man vil kanskje forstå merr av det Anna opplevde i dette voldelige forholdet ved å lese Kameleonjenta først.

Arrangør: KULTURKONTORET
: Åkle kulturarena
Tid: onsdag 1. mars 19:00
Kultur
https://forlagshusetivestfold.no/skumrings...