Daglig vaksinering ved Sørlandssenteret

Videre tilbud for koronavaksinering:
Fra og med mandag 21. februar tilbyr Kristiansand kommune dropin vaksinering. Tilbudet gjelder også for omkringliggende kommuner, blant annet innbyggere i Iveland kommune.
Du kan møte opp på dropin ved Mc Donalds på Sørlandssenteret - se beskrivelse av tilbudet og fhi sine anbefalinger

Neste vaksinering i Iveland blir 15. juni:
For de som likevel ønsker å få vaksinen i Iveland, vil det bli mulighet til det onsdag 15. juni - på ettermiddagen. For å bestille inn vaksiner trenger vi en sms på tlf 918 06 800 innen mandag 30. mai.

Høyt antall med tredje dose - 73% med første dose:
De aller fleste som ønsker har nå fått sin 3. vaksinedose. Vi må forholde oss til nasjonale retningslinjer om tidsperiode mellom 2. og 3. vaksine. Per 16. februar har vi vaksinert 714 personer med tredje dose. Vi ligger forøvrig et stykke ned på statistikken når det gjelder vaksinering generelt. 73% har tatt første vaskinedose, noe som er under landsgjennomsnittet.

Hold deg oppdatert via vår hovedartikkel om selvtesting, vaksine og usikre smittetall.

Vaksineråd barn, unge og enkeltgrupper

Den beste oversikten over hvem som kan ha vaksine og regler og råd for vaksinering av barn ned til fem år, finner du her på Helse Norge sine vaksinesider.