Et kulturtilbud til barn og ungdom

Kulturskolen

Iveland kulturskole kan tilby undervisning på piano, gitar, fiolin, trommer og bass. Dersom det er ønskelig kan vi få til en samspillgruppe / band. Fra høsten 2017 kan vi i tillegg tilby et tegne/malekurs for 5.-7. trinn, dans for 1.-3. trinn og teater for barn fra 3. trinn. 
All musikkundervisning vil fra høsten 2017 foregå på Iveland skole mandag og tirsdager. Dans og teater vil etter planen foregå i Vennesla.

Margaret Anne Beresford underviser på piano og fiolin mens Tor Einar Jakobsen underviser på gitar, trommer og bass. Dersom noen ønsker samspill enten på samme instrument eller som et lite band vil dette være mulig i samråd lærer Tor Einar Jakobsen. Iveland hornorkester er en del av Iveland kulturskole. 

Undervisningen følger skoleruta.

Nye tilbud fra høsten 2017:

  • Tegne-/malekurs (5.-7. trinn): Kurset blir annenhver uke tilsammen 7 ganger (4 kvelder med tegning og 3 kvelder med maling). Fokus vil være tegneteknikk, dyr, portretter, mennesker, landskap mv. Vi planlegger en utstilling desember 2017. Kursholder vil være Tonje Myrland. Vi trenger minimum seks deltakere for å starte kurset. I tilknytning til denne siden vil du finne to bilder som Tonje Myrland har tegnet. Egenandel kr. 500,- inkl. materiell.
  • Dans (1.-3. trinn): Gjennom Vennesla kulturskole kan vi tilby dans / jazzdans for aldersgruppen 1.-3. klasse. Gruppeundervisning etter alder og nivå 1-2 timer i uka – hovedsaklig onsdag. I tilknytning til denne siden finner du link til tilbudet i Vennesla.  
  • Teater (fra 3. trinn): Gjennom Vennesla kulturskole kan vi tilby et opplegg innenfor teater. Samlinger på onsdager. Plasseres i grupper etter alder og nivå. Legger vekt på at barna skal bli trygge på scenen, kunne være i samspill med andre, og våge å være i fokus. Hver gruppe skal ha en forestilling i løpet av skoleåret. I tilknytning til denne siden finner du en link til tilbudet i Vennesla. 

Du vil finne ytterligere informasjon om kulturskoletilbudet i høyre kolonne.
Ønsker du å søke plass i kulturskolen, benytt skjema i høyre kolonne og send det til postmottak@iveland.kommune.no innen 14. august. Benytter du mobil / Ipad må du har Adobe Reader. Det er IKKE nødvendig med orginal underskrift ved søknad om plass. Det er godt nok å bare skrive inn sitt navn (kontaktperson/søker)!

Tonje_Myrland-bilde
Tegning av Tonje Myrland
Tonje_Myrland-bilde2
Tegning av Tonje Myrland

Kontaktinformasjon

Kulturleder Finn Terje Uberg
901 17842

Tonje Myrland
454-82747

Tjenestebeskrivelser

Tips en venn Skriv ut
Design: Tress Design AS - Programmering: CustomPublish AS
Rådmann Sten Albert Reisænen Kulturleder Finn Terje Uberg