Skrivetalentet fra Iveland:

Drømmestipend og Drømmetreff

Thea Johannessen fikk tidligere idag sitt velfortjente Drømmestipend på kr. 10.000,- innen kategorien "Skapende skriving".

Utdelingen fant sted i Filadelfia-kafeen på Vigeland der elever, ansatte, repr fra Norsk kulturskoleråd, ordfører og kulturleder var tilstede i tillegg til pressen representert ved NRK-Sørlandet, Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Thea Johannessen er av arrangøren (Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping) vurdert som et stort talent og fikk i tillegg et "Drømmetreff". Hun er invitert til Oslo høsten 2017 for å treffe flere forfattere og besøke et forlag. 
Hun skriver sterke personlige tekster og uttaler bl.a. følgende til fvn.no:

 For meg har skriving vært overlevelse. Lesing og skriving har gitt mulighet til å flykte inn i andre verdener når virkeligheten har vært for tøff. Det er gjennom skriving jeg tilgir og bearbeider.

Saken er i løpet av dagen omtalt på diverse nettsteder inkl. videoinnslag hos NRK-Sørlandet, kristenavisen.no og våre egne facebook-sider.

Thea-Johannessen_1500x1100
Thea Johannessen mottok et Drømmestipend på kr. 10.000,- samt et Drømmetreff med forfattere og forlag i Oslo under dagens markering på Filadelfia Vennesla.

Kontaktinformasjon

Kulturleder Finn Terje Uberg
901-17842

Tips en venn Skriv ut
Design: Tress Design AS - Programmering: CustomPublish AS
Rådmann Sten Albert Reisænen Kulturleder Finn Terje Uberg