Nasjonalt lånekort - Nøkkelen til norske bibliotek

En møteplass for store og små

Bibliotek

Iveland folkebibliotek holder til i næringsbygget Åkle sentralt på Birketveit. Biblioteket er tilgjengelig ca 63 timer i uka (parallelt med butikkens åpningstid) ved hjelp av vårt selvbetjeningsystem (krever nasjonalt lånekort). Vi tilbyr bl.a. utlån av bøker, lydbøker, dvd, spill, tidsskrift etc - helt gratis. Fra sommeren 2016 tilbyr vi også et filmbibliotek i tillegg til e-bøker som har vært i markedet en stund. Vi har egen publikums-pc og tilbyr gratis trådløst nettverk.
Biblioteket skal være en møteplass for kommunens innbyggere, og lokalene vil i løpet av 20 minutter kunne omgjøres til et kulturareal med lerret, prosjektor for lyd og bilde med plass til ca 55 personer. 
På biblioteket har du tilgang til Atekst, Norges største avisarkiv med ca 300 millioner artikler. PressReader (5400 aviser og tidsskrift fra hele verden på 70 ulike språk), samt Idunn og Ordnett var vi også tilgang til.

Dersom du har Nasjonalt lånekort kan du selv søke og bestille bøker, fornye lånene og mye annet fra din egen private side. Videre kan du låne e-bøker gjennom vårt felles samarbeid blant Agder-bibliotekene. Alt er naturligvis gratis. De bibliotekansatte utsteder Nasjonalt lånekort og gir deg opplæring.

Biblioteket er betjent:
Tirsdag kl. 12.00-18.00
Torsdag kl. 15.00-18.00
- I sommer, jul, påske, vinter og høstferien vil vår tilstedeværelse være noe mer "ustabil".

Benytt fortrinnsvis kulturleder / biblioteksjef sitt mobilnummer (901-17842) ved henvendeler.

 

Tips en venn Skriv ut
Design: Tress Design AS - Programmering: CustomPublish AS
Rådmann Sten Albert Reisænen Kulturleder Finn Terje Uberg